Lounge

Bites & snacks

Bites

Wasabi prawns

Yakatori spiesjes

Torpedo garnalen

Toast gerookte zalm

Crostini Carpaccio

Osseworst

Oude en/of jonge kaas

Snacks

Bitterballen (8, 12, 24 stuks)

Bittergarnituur

Gehaktballetjes 

Speklapjes

Krokante kipstukjes

Frikadelletjes

Kaasstengels

Restaurant

WEEKLY SPECIAL

Vis

Onze wekelijkse visspecialiteit is deze week Kabeljauw

Vlees

Als vleesspecialiteit hebben we deze week Ossehaas

Voorgerechten & salades

Voorgerechten

Tonijn tartaar | radijs | sesam krokant | wasabi crème

Ribeye gerookt | truffel | parmezaan | ponzu

Burrata | bieten | basilicum | frambozen | crostini

Buikspek | uiencompote | zoetzure groenten

Salades

Geitenkaas | honing | noten | mango

Little gem | Caesar dressing | parmezaan | croutons | zacht gekookt ei | kip

Soepen

Tomkakai

Seizoensoep | bijpassend garnituur

Pasta

Pasta Bolognese

Spaghetti | parmezaan | rucola

Lasagna Vegetariana

Diverse groentes

Ravioli Truffel

Truffel | parmezaan | salie | citroen

Pasta Carbonara

Tagliatella | guanciale | pecorino

Classics

Hamburger

Klassieke hamburger | friet 

Fish & Chips

Sla | friet

Steak

Sla | friet | saus naar keuze

Saté

Nasi | kip | zoetzuur

Hoofdgerechten

Doradefilet

Gremoulata | kreeftenschuim | risotto

Sukade steak

Seizoen groentes | jus

Tournedos

Seizoen groentes | jus

Côte de Boeuf

Seizoen groentes | jus (20 min. bereidingstijd)

Kalfs-sukade

Seizoen groentes | jus | uiencompôte

Curry

Gele rijst | papadum | zoetzuur

Nagerechten

Tiramisu

Origineel recept

Sorbet

Drie smaken sorbetijs naar keuze

Kazen

Assortiment | bijpassend garnituur

Friandises

Assortiment

Private dining

Voor gezelschappen van 12 tot 40 personen, serveren wij ons chef’s menu in de Private Dining.

Chef’s menu lunch of diner

Selectie van gerechten door onze keuken. Regelmatig wisselend menu op basis van seizoen producten. 

Allergenen en diëten

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen of allergieën voor bepaalde producten. Wij kunnen u per gerecht informeren en proberen u van een passend alternatief te voorzien.