DLV-Pitchfork-Days-LOGO

CULINAIRE AGENDA 2022

De Pitchfork Days zijn culinaire dagen, geïnspireerd door wat het seizoen en onze eigen culinaire creativiteit te bieden heeft.

Naast de 4-seizoenen Pitchfork Days (Liefs uit Limburg, Summer Bar & Grill, Wild & Wijn en Gloeiend Genieten) is er nog veel meer heerlijks. Zie hieronder de volledige culinaire agenda. Exacte data zijn nu nog niet bekend, maar hou de website in de gaten!

 

Voor reserveringen, mail of bel ons via restaurant@dlvhospitality.nl of T. 030 22 595 19 / M.  06 190 765 11.
Of stap gezellig even binnen en geef het door in het restaurant.

voorjaar | liefs uit limburg

Voorjaar pitchfork days

Het is asperge-tijd! Tijdens de Liefs uit Limburg-dagen, maken de koks van Team DLV asperges op allerlei wijzen klaar; zoals met Livar (Limburgs varken), met rivierkreeftjes en nog veel meer. Voor de gelegenheid hebben we naast de reguliere wijnkaart een aantal zachtere witte wijnen, passend bij het betreffende aspergerecht.

zomer | summer bar & grill

Zomer pitchfork days

Tijdens de Summer Bar & Grill-dagen zal de bbq heerlijk staan geuren op het terras; met de beste vis en het mooiste vlees op de grill. Argentijnse en mediterrane gerechten, frisse cocktails en zomerse wijn. Tijdens een lange zomeravond genieten van de buitenlucht met uitzicht op de baan. 

najaar | wild & wijn

Najaar pitchfork days

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het wildseizoen is daar. Tijd om binnen de open haard aan te zetten en Wild & Wijn te serveren. Tijdens deze dagen gaan de koks van Team DLV culinair aan de slag met wild. Van hertenstoof tot hazenrug en ree. Afhankelijk van de datum en het jachtseizoen, wordt de kaart aangepast. Voor de gelegenheid worden er naast de reguliere wijnkaart een aantal passende rode wijnen geschonken.

winter | gloeiend genieten

Winter pitchfork days

De vuurkorven en heaters gaan aan en we gaan gloeiend van de winter genieten! Glühwein, Jägermeisters en veel en lekker eten… om het er warm van te krijgen. Mooie gamba’s, ossenhaas, rib-eye van de grill. Een doorgewinterde avond, warm bij elkaar!

meermaals | nix in the fridge

Meermalige pitchfork days

Herhaaldelijk zullen de koks van Team DLV een Nix in the Fridge 4-gangen verrassingsmenu aanbieden. Laat u verrassen door de culinaire creaties, bereid met de luxe producten die we nog in de koelkast hebben liggen.

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen of allergieën voor bepaalde producten. Wij kunnen u per gerecht informeren en proberen u van een passend alternatief te voorzien.

meermaals | flûtes et fines apéritif

Meermalige pitchfork days

Meermaals zal er een oester aperitief aangeboden worden: een combinatie oesterplateau met een glas Pierrer Jouer.  

kreeftenseizoen | fête du homard

Fête du homard pitchfork days

Speciaal voor de liefhebbers is er een traditioneel jaarlijks terugkerend kreeftenfestival ‘fête du homard’. Verser dan vers met de mooiste wijnen. Een aantal gerechten wordt aan uw tafel bereid ‘Préparé a table’. Wat een heerlijke manier om de zomer in te luiden.